Kim *ulan Bu Barış Özcan ?


   Barış Özcan youtube kanalını bilmeyeniniz olduğunu sanmıyorum , 23.7.1974 İstanbul doğumlu bir youtuber lakin dahası var internette bu konu hakkında neredeyse hiç bilgi yok sadece Barış Özcan'ın kendi sitesinden kopyalanmış bir kaç yazı . Bende bu yüzden severek takip ettiğim kanal hakkında şu soruyu soruyorum "Kim *ulan Bu Barış Özcan ?" .


Hayatı

  İlk başta her sitede bulunan bir hayat özetini doğru dürüst vereyim . 1974'te doğdu ve M.Ü. Hukuk Fakültesin'i bitirdi lakin hukuka ait hiçbir mesleği yapmadı .  BASF, THY, LC Waikiki, Türk Telekom, NYMag, TimeOut New York gibi markalarla çalışıyor . Zamanında Apple Linkedln danışmanlık ve sosyal medya hizmeti vermiş evli bir çoçuk babası .




Farklı açıdan hayatı

  Barış Özcan'ı ilk youtube ile tanıdım , bi halta yaramayan Youtube Trend ilk defa doğru emeller için kullanılmıştı . Yarım yıllık takipçisiyim ve şunu söylemek isterim , bilgili bir insan hayatı sorgulatan bir insan . Bazen okuduğunuz kitaptan veya filmden kendinize ders çıkarırsınız ya Barış Özcan işte bunu yapıyor ve bunu 10-15 dakika içinde yapıyor. Yaptığı şeye Storyteller diyor yani hikaye anlatıcılığı bu hikayeler gerek tasarımdan gerek teknolojiden gerek hayatın içinden oluyor .


Ekşi sözlük gibi sitelerde Barış Özcan Hakkında bilgi bulamadım bunuda söylemiş olayım

  10-15 dakikadan fazla ama bakış açınızı değiştirecek müthiş ötesi TedX konuşması ;


Hikaye anlatıçılığı için

 Kendi sitesinde yayınladığı S.S.S. yazısında ona Sıkça Sorulan Soruları'n bazılarını yanıtlamış oradan bilgi alabilirsiniz ve selfi ile ve ara ara küçük videolar ile kendi hayatını kaydettiğini yukarıdaki konuşmada söylemişti


*ulan dememin nedeni Elon Musk Hakkındaki videosu  .Değişmeyen tek şey değişimdir.

Öneri ve Görüşlerinizi yorum ile iletebilirsiniz. Hatalı yazımları yorumlardan bildirebilirsiniz  
ömer faruk

yazıyorum bir şeyler anonimliğin gölgesinde kendi kendime, yadırgama beni eyy yolcu, kimi vakit deneme günceleri yazarım kimi vakit kısa hikayeler en nihayetinde buradayız, mecburuz. // kişisel blog yazıları, deneme günceleri, hikaye denemeleri, deneme yazıları, makaleler, film ve dizi yazıları

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski