Fotoğrafların Kalitesine Zarar Vermeden Sıkıştırma/Değiştirme

Programsız Resim Boyutu Küçültme Sitesi
Programsız Resim Boyutu Küçültme Sitesi
 Resimler telefon bilgisayar tablet kullanıcıları hatta günlük hayat için bile zorunluluk haline geldi . Sevdiklerinize çektiğiniz , iş yada herhangi bir amaç için çekindiğiniz fotoğraflar hafızanızda yer bırakmayınca ise onları silmek yerine boyutlarını küçültebilirsiniz .

 Yukarıdaki amaçlar dışında da eğer benim gibi bir blog veya bir web sitesine sahipseniz , sizin için bu işlem SEO'yu göz önüne aldığımızda bir nevi zorunlu bir metot olacak .

 İlk önce eski adıyla Optimizilla yeni adıyla ise İmage Compressor olan siteye girip programsız fotoğraf  boyutu küçültme işlemini rahatça yapabilirsiniz.

 Site yüzde altmışa kadar boyut küçültmeyi vaad ediyor ve tek seferde yirmi tane görsele kadar desteği var . Ha ! Bide unutmadan yüklediğiniz görseller 1 saat içinde siliniyor , resim yükleme servisleri gibi kullanılamamaktadır. 

 Bloğunuz için resim arıyorsanız eğer ücretsiz Stock fotoğraf hakkında yazdığım şu yazıyı okuyabilirsiniz : Telifsiz Stock Fotoğraf

- bu yazı temmuz 2019 tarihinde güncellenmiştir -
ömer faruk

yazıyorum bir şeyler anonimliğin gölgesinde kendi kendime, yadırgama beni eyy yolcu, kimi vakit deneme günceleri yazarım kimi vakit kısa hikayeler en nihayetinde buradayız, mecburuz. // kişisel blog yazıları, deneme günceleri, hikaye denemeleri, deneme yazıları, makaleler, film ve dizi yazıları

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski